BEMUTATKOZÁS

Az MDG Expert Kft. egy fiatal, feltörekvő cég a magyar ingatlanpiacon. 2010 -től működünk önálló cégként, ezt megelőzően több meghatározó nagyvállalatnál szereztük meg immár több mint 10 éves szakmai tapasztalatunkat. Az évek során számos feladatunk volt projekt vezetői, ingatlan- és vagyonértékelői, banki műszaki szakértői, valamint pénzügyi- és közbeszerzési szakértői területeken, melyek kapcsán sikerült magunkévá tenni egy szinte a teljes piacot lefedő szaktudást és jártasságot.

Fiatal cégként természetesen feladatunk a szükséges feltételrendszerek kialakítása, illetve ezek folyamatos fejlesztése. Itt gondolunk a különböző szakmai szerveződésekhez, illetve pénzintézetekhez való csatlakozásra és kapcsolatrendszerünk bővítésére. Bízunk benne, hogy elképzelésünk, miszerint a multinacionális környezet szakmai teljesítésénél akár többet de kedvezőbb áron nyújtsunk, megfelelő fogadtatásra talál a magyar ingatlanpiacon.

Az MDG Expert Kft. tagjai az alábbi tanúsítványokkal, végzettségekkel rendelkeznek:

• Szent István Egyetem, Ybl Miklós Műszaki Főiskolai Kar - Építési és Ingatlanfejlesztési szakirányú műszaki menedzser diploma
  • Építési műszaki ellenőr I. (OKJ azonosító szám: 61 582 01 0000 00 00)
  • Költségszakértő (OKJ azonosító szám: 54 3436 02)
  • Közbeszerzési menedzser és szakértő (FAT lajstromszám: PL-0428, OKÉV: BME 07-0283-02)
  • Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő (OKJ azonosító szám: 54 3439 02)
  • Ingatlanközvetítő (OKJ azonosító szám: 52 3439 02)

Jogosultságaink:

• Magasépítés szakterületen korlátozás nélküli műszaki ellenőrzés (ME - É-I.)
  • Mélyépítés és mélyépítési műtárgyak szakterületen korlátozás nélküli műszaki ellenőrzés (ME - ÉM-I.)
  • Építmények építési munkáinak korlátozás nélküli felelős műszaki vezetése (MV - ÉP/A)
  • Ingatlanvagyon-értékelés és közvetítés (C00195/2010.)
  • KIVÉT-PHA minőségi passzívház szakember (SZ-A 70/2011)

Cégadatok

MDG Expert Kft.
1025 Budapest, Utas u. 8.

Adószám: 22669481-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-938257