ÉRTÉKESÍTÉS

Cégünk a piacon egyedülálló értékesítési konstrukciót ajánl kizárólag új építésű projektek beruházói számára. Megbízás esetén teljes körűen elvégezzük a projekt értékesítési és marketing feladatait, melyért megbízóinknak csak a tényleges eladás után kell fizetnie.
E tekintetben nem csak az értékesítési és marketing feladatokat de ennek költségeit is levesszük megbízóink válláról. A teljes körű marketing és értékesítési tevékenységek elvégzéséért mindössze (a pontos vállalási paraméterek alapján meghatározott) értékesítési jutalékot és kizárólagos értékesítési formát kérünk.

Értékesítési és marketing tevékenységünk az alábbi részfeladatokra terjed ki:

• A megrendelővel egyetértésben kialakítjuk a projekt grafikai arculatát
  • Az átadott adatok alapján elkészítjük a hirdetések, marketing anyagok és a honlap szövegeit, tartalmát
  • Elkészítjük a projekt professzionális megjelenésű honlapját
  • Elkészítjük a projekt 3D vizualizációs filmjét
  • Az arculathoz igazítjuk (újra rajzoljuk) az alaprajzokat
  • Egyedi megjelenésű molinókat tervezünk és helyezünk el az ingatlannál és/vagy annak közelében
  • Szórólapokat, plakátokat tervezünk, gyártatunk, valamint szórunk ki
  • Hirdetéseket helyezünk el és folyamatosan menedzselünk online (hirdetési portálok, adwords, etarget stb.) és offline felületeken (újságok)
  • Az érdeklődőknek megmutatjuk az ingatlanokat
  • Részt veszünk a szerződéskötés folyamatában

Mindezen feladatok költségeire tehát nem számítunk fel juttatást, azokat saját magunk előfinanszírozzuk, partnereinknek csak a tényleges eladás után kell megfizetnie értékesítési jutalékunkat.